Injil Kratoning Allah

Ora djalmo manungso duwe solusi?

donya pasuryan akeh masalah.

Akeh wong sing luwe. Akeh wong sing katindhes. Akeh wong pasuryan mlarat. Akeh bangsa iku ing utang serius. Anak, kalebu gedhe-gedhe bayi, ngadhepi planggaran. penyakit tamba-tahan urusan akeh Doctors. kutha utama duwe online banget reget dadi sehat. Various politikus ngancem perang. serangan teroris tetep ta.

Injil Kratoning Allah

文章分类 Javanese