Apa Sampeyan Mirsani Dina Suci Gusti Allah utawa Wisata demonic?

Dina Suci vs. Wisata populer

Saka akeh kelompok sing dijanjèkaké Kristen, sakbenere kabeh mirsani sawetara preian utawa Dina Suci.

Apa sampeyan mirsani Dina Suci Gusti Allah utawa preian demonic?

Iku misale jek kaya Pitakonan gampang karo jawaban gampang. Lan kanggo sing ngandel Kitab Suci, tinimbang macem-macem akeh, iku.

Apa Sampeyan Mirsani Dina Suci Gusti Allah utawa Wisata demonic?

文章分类 Javanese